• BG-1(1)

Tala Fou

Le si'itia o le OLED, maualuga-telefoni PWM fa'ato'a oso i le 2160Hz

O le a le DC dimming ma le PWM dimming? Tulaga lelei ma le le lelei o le CD fa'aitiitiga ma le OLED ma le PWM fa'aitiitiga?

Mo lemata LCD, ona o le faʻaaogaina o le backlight layer, o lea e pulea saʻo ai le susulu o le backlight layer e faʻaitiitia ai le mana o le backlight layer e mafai ona faigofie ona fetuutuunai le susulu o le lau, o lenei auala fetuutuunaiga o le DC dimming.

Ae mo le tulaga maualugaOLED matae masani ona faʻaaogaina i le taimi nei, e le talafeagai le faʻamalama o le DC, o le mafuaʻaga o le OLED o se mata e faʻamalamalamaina e le tagata lava ia, o pika taʻitasi e faʻamalama tutoʻatasi, ma o le fetuunaiga o le mana malamalama o le OLED o le a galue saʻo i pika taitasi, o le 1080P mata e iai. sili atu i le 2 miliona pixels. A maualalo le mana, o nai fesuiaiga laiti o le a mafua ai le le tutusa o moli o pixels eseese, e mafua ai le susulu ma le lanu faʻafitauli. O le mea lea tatou te taʻua o le "rag screen".

O le faʻamoemoe i le le fetaui o le DC dimming i OLED screens, ua atiae e le au inisinia se metotia PWM dimming, e faʻaogaina ai le toega vaaia o le mata o le tagata e pulea ai le susulu o le lau e ala i le faʻaauau pea o le "lau susulu mata-mata-malamalama mata- off screen”.O le umi e ki ai le lau i le iunite taimi, o le maualuga foi lea o le susulu o lelau, ma vice versa.Ae o lenei auala o le faanenefu e iai foi ni faaletonu, o lona faaaogaina i le maualalo o le malamalama, faigofie ona mafua ai le le mautonu o mata. I le taimi nei, o le 480Hz e masani ona faʻaaogaina i le maualalo o le PWM faʻaitiitia i le alamanuia. E le mafai e le vaʻai a le tagata ona iloa le stroboscope i le 70Hz. .E foliga mai e lava le suiga o le 480Hz, ae o tatou sela vaaia e mafai lava ona lagona le stroboscope, o lea o le a latou tulia ai maso o le mata e fetuutuunai. E mafai ona oʻo atu ai i le faʻalavelave mata pe a uma le faʻaaogaina umi. i le faʻamafanafanaina o le faʻaogaina o le lau, ma o se tasi foi o taulaiga o suʻesuʻega faʻapisinisi i le lua tausaga talu ai.

efsd


Taimi meli: Mati-21-2023