• BG-1(1)

Tala Fou

O le a tonu le mea e fa'atatau i tekinolosi ma uiga fa'afofoga atoa ma semi-mafaufau?

1. Mata manino atoa

E leai se faʻata i tua o le lau, ma o le moli e tuʻuina atu e se moli tua.

O le tekonolosi ua lava le matua e avea ai ma filifiliga muamua a tagata gaosi oloa.O le fa'aaliga o le Disen e masani lava ona fa'asolo atoa.

Tulaga lelei:

●O loʻo i ai foliga susulu ma felanulanuaʻi pe a faitau i lalo o le malamalama poʻo le leai foi o se malamalama. Aemaise lava i totonu o le potu pogisa i le po, e mafai foi ona faʻaaogaina o se moli lolo.

Fa'aletonu:

●I le susulu o le la i fafo, e pei o le backlight foliga mai e matua le lava i le susulu ona o le tele o le susulu o le la. Faalagolago na o le faateleina o le susulu o le backlight o le a vave ona leiloa le mana, ma o le aafiaga e le faamalieina.

2. Mata Ataata

O loʻo i ai se faʻaaliga i tua o le lau, ma o le faʻaaliga faʻaaliga e mafai ona vaʻaia i le la poʻo le malamalama e aunoa ma se moli.

Tulaga lelei:

● O le malamalama uma o loʻo faʻaalia, ae le o le malamalama tuusaʻo o tioata vai masani, e aunoa ma le backlight ma le faʻaaogaina o le mana e laʻititi lava.

●E leai se moli lanu moana komepiuta, pupula, ma isi. * Ona o le faʻaaogaina o le malamalama o le malamalama, faitau e pei o le faitauina o se tusi moni, e le faigofie ona mafua ai le tiga o mata. Ae maise lava i fafo, susulu o le la poʻo isi faʻamalama malosi, faʻaaliga o le a ia lelei le faatinoga.

Fa'aletonu:

●O lanu e le manaia ma e le lava le matagofie e faʻaoga mo faʻafiafiaga.

●Le mafai ona va'ai pe faitau i lalo ole malamalama pe leai.

●Tagata mo tagata faigaluega, tagata faigaluega komepiuta, vaivai vaaia, mata mago, myopia maualuga, fiafia faitau.

3.Semi-manino (semi-mafaufau) Screen

Sui le mea fa'aata i tua o le lau fa'ata fa'ata i se fa'ata ata fa'ata.

I le tapeina o le moli tua, o le TFT faʻaaliga e mafai ona faʻaalia le ata faʻaalia e ala i le faʻaalia o le malamalama.

Ata ata: o le pito i luma o se faʻata, ma le pito i tua e vaʻai e mafai ona vaʻai i le faʻata, o se tioata manino.

Faatasi ai ma le faʻaopoopoga o se moli malamalama atoatoa, e mafai ona faʻapea o le semi-reflective ma semi-transparent screen o se faʻapipiʻi o se ata faʻataʻitaʻi ma se ata manino atoatoa.O le tuʻufaʻatasia o le lelei o mea uma e lua, o le ata faʻataʻitaʻi o loʻo i ai le tulaga sili ona lelei e faitau ai i le susulu o le la i fafo ma o le mata manino atoa o loʻo i ai le sili ona lelei faitau faitau i lalo o le malamalama ma leai se malamalama, ma e iai le lelei o le maualalo o le eletise.


Taimi meli: Aukuso-29-2022