• BG-1(1)

Tala Fou

O le a le faʻaogaina o 5.0inch semi-reflective ma semi-transparent oloa?

wps_doc_0

O le fa'ata fa'afofoga o le sui lea o le fa'ata fa'ata i tua o le ata fa'ata fa'ata ma se ata fa'ata fa'ata.O le ata atagia o se faʻata pe a vaʻaia mai luma, ma tioata manino e mafai ona vaʻaia i le faʻata pe a vaʻaia mai tua.

O le mealilo o le faʻaalia ma le semi-transparent o loʻo taoto i le ata semi-reflective.E pei o le tioata i luga o nisi fale, o nisi tioata, ma le afifiina o taavale.O le pito i luma o se faʻata e mafai ona faʻaalia ai le susulu o le la ma maua ai se malamalama mo le faitau i le la.

O le aoga sili o le mata semi-manino ma semi-mafaufau e mafai ona vaaia i le susulu o le la, ma e masani ona faaaoga i fafo meafaigaluega. meafaifaaili i fafo ma isi fa'aaliga.

5.0 "800 * 480, semi-mafaufau ma semi-manino oloa, o le vevela galue o loʻo i ai nei e mafai ona oʻo atu i le -30, +85, talafeagai mo le mamanuina i meafaifaʻaili fafo eseese, faʻamaufaʻailoga lima ma isi vaaiga. O le susulu o le la, o le susulu o la tatou faʻaaliga , Lenei O le vaega o le screen reflective.Afai e te suitulaga i se fetuutuunaiga maualalo-vevela o LCD, moli, ma ata tifaga, e mafai ona faʻaleleia i se Pro version e galue ile maualalo ole vevela ole -40°C.E mafai ona fa'aoga i fa'ata'ita'iga e matua'i malulu lava galuega.


Taimi meli: Iuni-07-2023