• BG-1(1)

Tala Fou

O le a le fa'aaliga LCD POL talosaga ma uiga?

O le POL na faia e Edwin H. Land, o le na faavaeina le kamupani Amerika Polaroid, i le 1938. I aso nei, e ui lava e tele faʻaleleia atili i le gaosiga o metotia ma meafaigaluega, o mataupu faavae o le gaosiga o gaosiga ma meafaitino e tutusa lava ma lena. taimi.

Le talosaga a le POL:

2

Le ituaiga galuega ole POL:

masani

Togafitiga Tetee Silasila (AG: Anti Silasila)

HC: Ufiufi Malosi

Togafitiga fa'afoliga/togafitiga fa'afoliga maualalo (AR/LR)

Anti Static

Anti Smudge

Togafitiga Fa'amalama Ata (APCF)

Le ituaiga vali o POL:

Iodine POL: I aso nei, o le PVA faʻatasi ma le iodine mole o le auala autu lea e gaosia ai le POL.Ole fua ole PVA e leai se fa'aogaina ole fa'aogaina, e ala i le fa'alanu, o fusi eseese o le malamalama va'aia e mitiia e ala ile mitiia o le iodine mole 15- ma le 13-.O le paleni o le mitiia o le iodine mole 15- ma le 13- e fai ai se lanu efuefu le mautonu o le POL.O loʻo i ai uiga faʻapitoa o le maualuga o le transmittance ma le maualuga o le polarization, ae o le malosi o le maualuga o le vevela ma le maualuga o le susu e le lelei.

POL e fa'atatau i le vali: E fa'ato'a fa'asusu ai le vali fa'aletino ma le dichroism i luga ole PVA, ma fa'alautele sa'o, ona maua ai lea o mea fa'apolokalame.I lenei auala, o le a le faigofie ona maua uiga faʻapitoa o le maualuga o le transmittance ma le maualuga o le polarization, ae o le gafatia o le maualuga o le vevela ma le maualuga o le susu o le a sili atu ona lelei.


Taimi meli: Aukuso-17-2023